Aaro Suonio "Peace is constructed - not fought for"

Vapaavuoresta Kokoomuksen vetonaula?

 

Kunnallisvaalit tulossa!!! Helsingin herruudesta mitellään. Monet jo äänestäneet ennakossa! Jaksammeko innostua? Jaksammeko odotaa? Pitäisi! Menkää toki äänestämään! Liian paljon on nähty vaivaa moisenkin oikeuden saamiseksi, että se sitten jätettäisiin käyttämättä.

 

 

Sukupuoleen ja ihonväriiin katsomatta pitäisi äänestää! Nyt on kansanvallan vuoro näyttää Suomen suurimman väestökeskittymän ja merkittävävimmän talousalueen poliittinen tilanne - mistä visionääri johtamaan viisaiden päätösten valiokuntaa? Iltapäivälehdet jo ennättivät uutisoida Demarien tappiosta ja Kokoomuksen noususta...Missä lienee totuus? Vihreät ovat hajallaan eivätkä työntäneet kansallista kunnioitusta herättänyttä Soininvaaraa ehdokkaakseen. Demarit luottavat oppositiossa olon nosteeseen. Mutta mitä tekee Kokoomus? Jan Vapaavuori olisi voinut pysyä Euroopan keskiössä pankkiirina, mutta myöntyi kotimaan kutsuun Helsingin pormestarin titteli houkuttimenaan. Tämähän on vähän toisin kuin taannoinen "pääministeri vastoin tahtoaan" Katainen, joka pakeni vastuuta Eurooppaan. Mielenkiintoinen ja terve linjanveto Vapaavuorelta. Enpä hämmästyisi, jos iltapäivälehden raportoima uutinen Kokoomuksen vahvasta kannatuksesta olisi suurelta osin Vapaavuoren "kotiinpaluun" aiheuttaman momentumin varassa...ettei Helsinkiä ihan sinnetänne johdettaisi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Kyllä yksi Vapaavuori aina monta Sinnemäkeä vastaa isänmaallisuudessa ja pätevyydessä. Taustat painavat aina vaa'assa eniten!

Pekka Iiskonmaki

''Vapaavuoresta Kokoomuksen vetonaula?''

Kokoomuksessa on monia lahjakkaita ihmisiä. Valitettavasti siellä kuitenkin hölmöt valitaan johtopaikoille päättämään.

Muuten komppaan Karia.

Toimituksen poiminnat